Om "shabby chic" Möbler

Shabby chic målade möbler stil inleddes i Storbritannien. Denna stil handlade om att inreda stort land hus med bleka och slitna Chintz soffor, gardiner och andra föremål möbler som vackert bevarad. Slutresultatet av de målade shabby chic möbler är att få ett enhetligt utseende för huset och också bevara den gamla hem möbler. Dessa kraftigt målade shabby chic möbler ex ser fantastisk ut om huset är lite gammal och särskilt i viktoriansk stil hus. Mer om viktoriansk stil heminredning idéer.

Du kan använda shabby chic furniture i alla rum i huset som i barnkammaren, vardagsrummet och gästrummet också. Du kan även försöka möblera om föremål som inte är mycket likartade och ge dem ett enhetligt målade shabby chic look.

Shabby Chic Målade Möbler
Shabby chic målning är en typ av inredning design, där möblerna artiklar ges önskat utseende efter användarens smak. Shabby chic målade möbler ger en mysig, elegant och samtidigt bekväm att se till inredningen samt vårda vintage artiklar. Vad händer om en person inte har några gamla eller antika möbler artikeln hemma och ändå vill använda shabby chic målade möbler? Det är mycket enkelt och möjligt. Tillhandahåller hemma med shabby chic målade möbler är en stor sak att man kan prova med någon typ av hus. Det är en stor heminredning idén att man kan prova. Du kan skapa eleganta sovrum eller förskola för att bevara vintage poster, skatter familj och många fler genom att ge dem titta i shabby chic målade möbler.

Allt du behöver göra är att ta hem en del möbler som har några antika streck på den. Välj möbler som har en hel del kurvor på den. Man kan hitta sådana möbler poster till en enkel affär i vissa sparsamhet butiker och på loppisar också. Det är inte nödvändigt att ha stor soffa apparater, sängar och stora garderober som också kan gå högt på kostnaden. Du kan använda din egen kreativitet och gör vackra shabby chic målade möbler. Vissa människor använder gamla resväskor, avföring, delar av trasiga glasögon, trasiga vaser och lampor för att måla shabby chic möbler.

Tips för målning Shabby Chic Möbler
Om du vill måla shabby chic möbler dig själv så du kanske vill tänka på följande saker först.

  • Välj de saker som du vill måla i shabby chic som är lite gamla och slitna. Vintage skatter och sparsamhet bra är de bästa för orsaken. Det är helt okej om finish på alla de artiklar som är helt förstörd eftersom det i slutändan du ska färg dem i enhetlighet.
  • Välj färger för att måla shabby chic möbler som inte är så konventionella och traditionella. Använd mer av pastellfärger och ljusa färger. Färger som lavendel, ljusblått, rosa, ljusgrön, ljusgul gel bra med shabby chic look.
  • Om möbler som du använder för att förvandlas till det shabby chic målade möbler är laminerat, då se till att du päls det bra med en kvalitet primer. Det är också viktigt att städa upp all smuts och äldre flisning färg från möbler med hjälp av ett sandpapper.
  • Du måste gnugga stearin på möbler första kommer detta att hålla färgen inte fastnar. Nu börja måla möblerna genom att lägga lager av den valda färgen. Det kräver inte tekniken med en skicklig målare för shabby chic målade möbler. Allt du behöver göra är att se till att färgerna inte är droppande!
  • För att ge mer enhetlighet till det inre, använda samma färgade tyger till gardiner och draperier. Försök att välja te färgade tyger i samma färger och blandningen av nyanser och kombinationen av utskrifter som blommiga, randiga och kontrolleras med bakgrunden i samma färg.

Du kan hitta en kvalitet målare förr eller senare men utan att behöva oroa sig för det man definitivt kan lära dig att måla shabby chic möbler på egen hand. Detta var allt om shabby chic målade möbler. Hoppas nu du har lösningen på vad du ska göra med dessa saker från vinden!

Kommentarer
Postat av: annsohVill du läsa nått intressant? Nått som du fastnar för Även följa en tjej som är 16 år & förlovad. Där en blogg innehåller bilder och fotografering och mode o sminkning och även tävla om att bli dagens blogg varje dag!? kan det bli bättre! Ja, du får även följa en av Eskilstunas största bloggar!

http://annsoh.blogg.se den rätta bloggen för dig!och glöm inte bloglovin ;)

2011-03-11 @ 16:20:58
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: buy term paper

Skrubbsår och skapa denna unika effekt!

2012-02-27 @ 12:09:52
URL: http://buy-custom-essay.org/term-paper.php

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0